Zoevende Zebra

Jenni Desmond

Een vrolijk verhaal over een springerige Zebra en zijn beste vrienden

Zebra houdt van zoeven, maar zijn vrienden Olifant en Vogel hebben er genoeg van. Ze worden veel te duizelig!

Dan begint het te stormen. Olifant en Vogel zijn bang. Ze missen Zebra's vrolijke gezoef! Maar kunnen de drie weer Beste Vrienden worden? Zebra heeft inmiddels Giraf ontmoet...

In tekeningen die net zo springerig zijn als Zebra zelf, geeft Jenni Desmond het vrolijke viertal gestalte. Het verhaal zal ieder kind dat zijn eerste schreden op het pad van Beste Vriendschap heeft gezet, bekend voorkomen. En het einde zal hem dik tevreden het boek laten sluiten.

Formaat: 23 x 27 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047700005 | nur: 273
Jenni Desmond

Auteur & Illustrator

Jenni Desmond

Jenni Desmond studeerde Engels, kunstgeschiedenis én kinderboekillustratie. Met haar debuut Red Cat, Blue Cat won ze in 2013 de Cambridgeshire Picture Book Award. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand onder meer Zoevende Zebra, Alberts boom, De ijsbeer, De olifant en het met een Vlag & Wimpel bekroonde De blauwe vinvis. Samen met Amy Hest maakte ze De nacht van de vallende ster.

Meer over Jenni Desmond
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens

Activiteiten voor thuis en in de klas

Zoevende Zebra