De Bizarste beesten ooit

Tim Flannery

Ontmoet de meest woeste, wilde en wonderlijke wezens uit het verleden

Zet je schrap! Je gaat op reis door de tijd met professor Tim Flannery, de meest enthousiaste ontdekkingsreiziger en wetenschapper ter wereld, om de bizarste beesten te ontmoeten die ooit hebben geleefd – en zijn gestorven. Zet de tijdmachine aan en ontdek het allemaal!

Dit is een fantastisch nieuw boek van de auteur van Gek! Gaaf! Geweldig! en Duik mee in de diepzee. Elke bladzijde krioelt van de felgekleurde illustraties en barst van de krankzinnigste feiten over de ongelooflijke dieren die ooit op aarde rondzwierven – je zult je verbazen, lachen en rillen van afschuw!

Formaat: 19 x 25 cm | gebonden | prijs: € 24,99 | isbn: 9789047713937 | nur: 223

Auteur

Tim Flannery

Tim Flannery is een van de belangrijkste natuurwetenschappers ter wereld. Hij is zoogdierkundige, fossieldeskundige, milieukundige en klimaatactivist. Hij is zelfs de Klimaatcommissaris van Australië! Hij heeft al meer dan dertig boeken geschreven en presenteert natuurprogramma’s voor onder meer de BBC en Documentary Channel. Gek, Gaaf, Geweldig! was zijn eerste kinderboek.

Meer over Tim Flannery

Illustrator

Sam Caldwell

Sam Caldwelll is tekenaar en ontwerper. Hij studeerde schilderkunst aan de Edinburgh College of Art en woont nu in Glasgow. Zijn tekeningen verschijnen onder meer in The Guardian, The Independent en The Sydney Morning Herald. Hij studeerde schilderkunst aan de Edinburgh College of Art en woont nu in Glasgow. Zijn tekeningen verschijnen onder meer in The Guardian, The Independent en The Sydney Morning Herald.

Meer over Sam Caldwell
Steven Blaas

Vertaler

Steven Blaas

Steven Blaas (3 maart 1986) werkt als boswachter natuurbeheer in de Veluwezoom. Hij volgde de opleiding Bos- en Natuurbeheer, naar eigen zeggen omdat hij niet kon kiezen tussen alle mogelijke natuuropleidingen. Toen zijn vrouw voor de eerste keer zwanger werd, inmiddels dertien jaar geleden, begon hij natuurboeken voor kinderen te verzamelen. Daarin kwam hij zoveel fouten tegen dat hij zich bij verschillende uitgevers aanmeldde als corrector voor natuurboeken. Bij Lemniscaat is hij inmiddels de vaste vertaler van de titels in de imprint Lemniscaat Natuurlijk! Als hij niet vertaalt of werkt, is hij met zijn zoons Johan en Willem te vinden op de Posbank, waar ze wandelen, hutten bouwen, bomen klimmen en andere avonturen beleven. Volgens Steven is de Posbank de mooiste plek op aarde. Steven Blaas woont met zijn vrouw en twee zoons in Dieren.

Meer over Steven Blaas
Maude Guesné

Illustrator

Maude Guesné

Meer over Maude Guesné

Activiteiten voor thuis en in de klas

De Bizarste beesten ooit