Niemand vraagt hoe het met mij gaat

Gracia Lebbink

Gevangen tussen vechtende ouders

Het zat er al aan te komen, maar toch is het een schok voor Sanne en haar broertje Daan als hun ouders aankondigen te gaan scheiden. Ze worden het middelpunt van een ruzie van twee volwassenen die elkaar kapot willen maken. Alles wordt inzet van het Grote Scheidingsspel: de vakantie naar Ibiza, de nieuwe telefoon, het al dan niet een dagje bij de andere ouder mogen logeren… Sanne ziet toe hoe haar broertje eraan onderdoor gaat – en niemand vraagt hoe het met haar gaat.

Gracia Lebbink schreef een hoogstnoodzakelijke YA-roman waarin helaas veel kinderen zich zullen herkennen – en ouders ook. Een schrijnend, spannend debuut dat je na de eerste bladzijde niet meer neer wilt leggen.

  • Paperback Prijs: € 16,99 ISBN: 9789047714620 Nur: 285
  • E-boek Prijs: € 9,99 ISBN: 9789047750154 Nur: 285
Gracia Lebbink

Auteur

Gracia Lebbink

Gracia Lebbink studeerde grafische vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Ze werkte jarenlang in de culturele sector – onder meer als ontwerper voor het Gemeentemuseum Den Haag, Museum Boijmans Van Beuningen en het Stedelijk Museum Amsterdam. Haar oeuvre werd opgenomen in De Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam. Ze besloot het roer om te gooien en te gaan schrijven. Niemand vraagt hoe het met mij gaat is haar debuut.

Meer over Gracia Lebbink

Activiteiten voor thuis en in de klas

Niemand vraagt hoe het met mij gaat