Joe en ik

Mireille Geus

De laatste reis van vader en zoon

Het is de laatste magistrale zet van Joe, als hij weet dat hij niet lang meer te leven heeft: met zijn zoon Woelie op reis gaan. Om elkaar te leren kennen. Om Woelie op eigen benen te zetten. Om afscheid te nemen.

Tijdens een laatste Rail Away-tour door Europa wordt de verbondenheid van Woelie en Joe steeds groter. En terwijl ook het afscheid dichterbij komt, leren ze zichzelf, elkaar en de wereld kennen.

Maanden later beschrijft Woelie hun reis. Zoekend naar het juiste begin zuigt hij de lezer zijn onvergetelijke verhaal in.

  • Paperback Formaat: 14,3 x 21,5 cm Prijs: € 16,99 ISBN: 9789047706267 Nur: 285
  • E-boek Prijs: € 9,99 ISBN: 9789047750864 Nur: 285
Mireille Geus

Auteur

Mireille Geus

Mireille Geus houdt van schrijven. Van prentenboeken, boeken voor beginnende lezers en tienplus tot young adult, romans voor volwassenen en boeken over de kunst van het schrijven. Ook helpt ze als schrijfcoach nieuwe schrijvers om hun stem te vinden. Alweer twintig jaar lang haalt ze het beste uit de door haar geschapen werelden en personages en bereikt ze de harten van vele kinderen. Voor haar jeugdboek Big won ze de Gouden Griffel. Haar werk verscheen in tien landen.

Meer over Mireille Geus