Bevroren Planeet. Frozen Planet II

Leisa Stewart-Sharpe

Luister naar de verhalen van David Attenborough

Sir David Attenborough neemt je mee op een tocht door onze bevroren planeet. Duik onder het ijsplafond en leer zwemmen met zeehondenjongen, kies het luchtruim met ijskoude flamingo’s en nestel je tussen de winderige walrussen om even uit te rusten.

Kijk hoe orka’s jagen op Groenlandse walvissen die zich ontspannen in de spa, ontmoet een Groenlandse haai die minstens 250 jaar oud is en zie hoe ijsberen hun voedsel steeds dichter bij de mens zoeken.

Ontdek in de bevroren bossen hoe bizons verstoppertje spelen met wolven en ontmoet lemmingen die een poolvos te slim af zijn in hun huis onder haar poten, diep begraven onder de sneeuw.

Kleed je warm aan en ontdek de spannende, waargebeurde verhalen van onze ongelooflijke planeet.


Formaat: 24 x 29 cm | gebonden | prijs: € 16,99 | isbn: 9789047713630

Auteur

Leisa Stewart-Sharpe

Leisa Stewart-Sharpe werkte als journalist voor ze kinderboekenschrijfster werd – nu schrijft ze non-fictie- en prentenboeken. Tijdens haar jeugd in Australië werd ze verliefd op de natuur en op de verhalen over de vreemde wezens die de wereld bevolken.

Meer over Leisa Stewart-Sharpe
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens

Illustrator

Kim Smith

Kim Smith is een Canadese schrijver en illustrator. Ze illustreert met name kinderboeken, maar maakt ook artwork voor games, apps en animaties. Als ze niet tekent, schuimt ze graag antiekzaken af, banjert ze op haar sneeuwschoenen door de Canadese Rockies of verkent ze de natuur met haar borderterriër, Whisky.

Meer over Kim Smith