Bloemenorigami

Nick Robinson

Met 50 velletjes origamipapier!

Lees het gedicht, geniet van de afbeelding… en vouw dan de origamibloem! Van bloesem tot berkenblaadjes en van een lelie tot een lotus – al deze prachtige origamifiguren zijn geïnspireerd op de natuur.

De makkelijke stap-voor-stap vouwinstructies zijn ideaal voor kinderen (en volwassenen).

Met dertien planten en bloemen om te maken, vijftig velletjes origamipapier en een QR-code naar de instructievideo’s.

paperback | prijs: € 15,99 | isbn: 9789047716013 | nur: 217
Nick Robinson

Auteur

Nick Robinson

Nick Robinson vouwt al blaadjes sinds het begin van de jaren 80. Hij is momenteel voorzitter van de British Origami Society, waar hij al meer dan 30 jaar lid van is. Hij is professioneel origamileraar en reist de wereld rond om origamiworkshops te geven. Hij heeft meer dan 100 origamiboeken geschreven.Hij woont in Sheffield, Groot-Brittannië, met zijn vrouw Alison, zijn kinderen Daisy en Nick en hun katten Rhubarb & Pickle.

Meer over Nick Robinson

Illustrator

Clover Robin

Clover Robin studeerde aan het Leeds College of Art and Design en deed een vervolgstudie aan het prestgieuze Central Saint Martns. Ze werkt als illustrator en designer van decoratieve patronen voor bijvoorbeeld de modeontwerper Paul Smith en het mindfulnesstijdschrift Project Calm MagazineNatuurorigami is haar eerste boek bij Lemniscaat. www.cloverrobin.com

Meer over Clover Robin
Johanna Rijnbergen

Vertaler

Johanna Rijnbergen

Johanna Rijnbergen (6 juni 1993) studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. Ze specialiseerde zich in de cultuur rond het fin de siècle en studeerde af op de vriendschappen tussen de schilders van de Haagse School en de Amsterdamse school met de Tachtigers. Met een groep jaargenoten richtte ze Noodlot op, een literaire cirkel waarbij gezamenlijk wordt gegeten, gedronken en over literatuur wordt gesproken, geheel in stijl van het fin de siècle (de foto bij deze biografie is haar profielfoto voor Noodlot). Al tijdens haar studie werkte Johanna als proeflezer voor diverse literaire uitgeverijen. Inmiddels is ze fulltime corrector, persklaarmaker en vertaler. Ze werkt het liefst van laat op de middag tot diep in de nacht. Als ze vastzit met een vertaling loopt ze het liefst door nachtelijk Amsterdam om haar hoofd vrij te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Ze woont in Amsterdam met haar twee katten: Frederik en Louis.

Meer over Johanna Rijnbergen