Dit of dat

Pippa Goodhart

Een kleurrijk kies- en kijkboek vol kunst

Stel je voor dat je in een enorm museum staat, met de mooiste, meest bijzondere en vrolijke voorwerpen die je kunt bedenken. En jij mag kiezen. Dat is Dit of dat?! Honderden voorwerpen staan er in dit prentenboek. En iedere pagina is er weer allerlei nieuws te ontdekken: hoe mensen wonen, spelen, zich kleden, reizen, noem maar op.
Draag je liever sandalen of slippers? Speel je liever met kaarten of een katapult? Reis je liever per boot of met een ballon? En kun je ook alle voorwerpen vinden waarnaar wordt gezocht?

Dit prachtige, kleurrijke boek nodigt kinderen uit om op iedere bladzijde een nieuwe keuze te maken – en dat kan elke keer een andere zijn. Wat wordt het: dit of dat? Met honderden afbeeldingen van fantastische voorwerpen uit het wereldberoemde British Museum.
gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047709701 | nur: 217

Auteur & Illustrator

Pippa Goodhart

Pippa Goodhart heeft al honderden kinderboeken gepubliceerd, die haar onder meer een eredoctoraat aan de De Montfort Universiteit opleverden. Aan de Universiteit van Cambridge geeft ze cursussen prentenboeken schrijven en een beginnerscursus kinderboeken schrijven.

Meer over Pippa Goodhart
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens

Activiteiten voor thuis en in de klas

Dit of dat