Een Nieuwe jas

Yvon van Oel

Een prentenboek over ontdekken wie je bent

Faro kijkt in de spiegel en is ongelukkig. Het lijkt wel of iedereen mooier is. Faro ziet alleen een saaie kat.
Leeuw heeft zulke prachtige manen, Pauw zulke schitterende veren, Hagedis zo’n glanzende huid en Orang-oetan een lijf vol warme oranje haren... daar is een naaktkat niets bij. Dus besluit Faro alles te passen. Maar de manen zijn te zwaar. De veren te lang. De kameleonhuid knelt en over die orang-oetanharen zullen we maar helemaal niet beginnen!
Maar dan komt Varken en die heeft iets voor Faro bij zich...

In knallende kleuren en trefzekere lijnen vertelt Yvon een verhaal dat je met een vrolijk gevoel achterlaat: je bent het mooist als je jezelf bent!


Formaat: 22 x 28 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047714835 | nur: 273
Yvon van Oel

Auteur & Illustrator

Yvon van Oel

Yvon van Oel studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze schildert het liefst over de natuur en maakt grote dierenportretten. Samen met haar partner heeft ze de Haagse Kinderboekwinkel Alice in Wonderland. Ze woont in Voorburg en heeft een dochter en een zoon. Vergeet je knuffels niet! is haar debuut. studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze schildert het liefst over de natuur en maakt grote dierenportretten. Samen met haar partner heeft ze de Haagse Kinderboekwinkel Alice in Wonderland. Ze woont in Voorburg en heeft een dochter en een zoon. Vergeet je knuffels niet! is haar debuut.

Meer over Yvon van Oel

Activiteiten voor thuis en in de klas

Een Nieuwe jas