Elk einde is een nieuw begin

Gabby Dawnay

Een schitterend boek over de kringloop van het leven

Dit prachtig geïllustreerde boek laat kinderen kennismaken met de magie van de natuur aan de hand van 48 verhalen over de levenscycli van allerlei wezens en natuurverschijnselen, van heel klein tot buitenaards. Alles, van een kikker tot een wolk in de lucht en een fonkelende ster aan de nachthemel, heeft een begin, een midden en een einde – net als ieder verhaal.
In dit boek ontdek je dat de wereld voortdurend in verandering is. Soms gaat die verandering snel – zoals wanneer een ei wordt uitgebroed – en soms zo langzaam als een groeiende berg.
Een briljant boek over de schoonheid van het leven en hoe elk einde een nieuw begin betekent.

Formaat: 31,2 x 26,6 cm | gebonden | prijs: € 19,99 | isbn: 9789047715030 | nur: 223

Auteur

Gabby Dawnay

Gabby Dawnay is bestsellerauteur van kinderboeken. Ze schrijft regelmatig voor het kindertijdschrift over kunst en wetenschap OKIDO en is scriptschrijver voor de BBC-kindertelevisie CBeebies. Ook geeft ze kunst-, lees- en poëzieworkshops op scholen. Gabby woont met haar man en drie kinderen in Londen.

Meer over Gabby Dawnay

Illustrator

Margaux Samson Abadie

Margaux Samson Abadie, ook bekend als Nano Fevrier, is een Franse illustratrice. Ze ontwerpt ook stoffen en kinderkleding. Ze put haar inspiratie uit de natuur, jeugdherinneringen, folklore, reizen, literatuur, film en muziek.

Meer over Margaux Samson Abadie
Sandra Hessels

Vertaler

Sandra Hessels

Sandra Hessels studeerde Engelse taal- en letterkunde aan de Universiteit Leiden en zag in 2006 haar eerste boekvertaling verschijnen: een verhaal van een tv-serie waar ze toevallig ook nog eens enorm fan van was (lees: is). Met inmiddels meer dan 200 boekvertalingen op haar naam werkt ze vrolijk verder aan uiteenlopende vertaalprojecten, waaronder Mona Lisa en de anderen en Elk einde is een nieuw begin (voorjaar 2024) voor Lemniscaat.

Meer over Sandra Hessels