Plant

Rizanino Reyes

Plant

Het allermooiste plantenboek om meteen mee aan de slag te gaan

Ontdek vijftien planten en schimmels met superheldenkrachten en leer hoe je ze moet kweken.

Ontmoet hun fascinerende familieleden (de heerlijke tomaat is een neefje van de dodelijke nachtschade!) en duik in hun bijzondere geschiedenis (sla was de eerste groente die in de ruimte groeide).

Volg stap voor stap hoe je deze planten kunt kweken en verzorgen, of je nou een grote achtertuin hebt of alleen een zonnige vensterbank.

De verhalen van hovenier Riz Reyes en de talloze tekeningen van Sara Boccaccini Meadows zullen jong en oud verleiden om direct de handen in de aarde te steken en te gaan PLANTEN.

Formaat: 25,6 x 31 cm | gebonden | prijs: € 19,99 | isbn: 9789047714071 | nur: 223

Auteur

Rizanino Reyes

Riz Reyes is tuinbouwkundige en onderwijzer. Hij werd geboren op de Filipijnen waar zijn vader een fruitplantage had. Op zevenjarige leeftijd verhuisde hij naar de Verenigde Staten, waar hij allerlei nieuwe en vreemde bloemen leerde kennen. Hij studeerde tuinbouwkunde aan de Universiteit van Washington. Met zijn werk wil hij jonge mensen inspireren om meer te doen voor het milieu.

Illustrator

Sara Boccacini

Sara Boccaccini Meadows is een Engelse illustratrice die in Los Angeles woont. Haar speelse werk – in aquarel, gouache en inkt – wordt geïnspireerd door het buitenleven, en ze heeft een kwart miljoen volgers op Instagram.