Voor elkaar gemaakt

G. Taylor

In de natuur vind je de meest onverwachte vriendschappen!

Het helpt als je vrienden hebt. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook in de natuur. Vrienden kunnen je leven redden al zijn ze nog zo anders dan jij. Ze kunnen roofdieren wegjagen, parasieten verwijderen of er zelfs voor zorgen dat je je beter kunt voortplanten.
Reis mee door bossen, woestijnen, oceanen en jungles en ontdek hoe dieren en planten zich op de meest bijzondere manieren aan elkaar hebben aangepast.
Bekijk de adembenemende prenten van Georgina Taylor en lees over de meest fascinerende samenwerkingen in de natuur die tussen ossenpikkers en giraffen bijvoorbeeld, tussen anemoonvissen en zeeanemonen, tussen bepaalde vleermuizen en bekerplanten, en nog veel meer.

Formaat: 24,1 x 33,7 cm | gebonden | prijs: € 15,99 | isbn: 9789047712718 | nur: 223
Georgina Taylor

Illustrator

Georgina Taylor

Georgina Taylor woont in KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Ze laat zich inspireren door de natuur die haar omringt. In haar tekeningen zie je de invloed van medische en botanische illustraties.www.georginataylor.co.za

Meer over Georgina Taylor
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens

Auteur

G. Taylor

Meer over G. Taylor

Activiteiten voor thuis en in de klas

Voor elkaar gemaakt