Waarom ruikt een hond aan een kont?

Nick Crumpton

Alles wat je wilde weten en meer over je lievelingshuisdier

Heb je je wel eens afgevraagd waarom een hond aan een kont ruikt? Weet je waarom een hond gaat janken als hij een sirene hoort? Wil je Honds leren spreken?

Word ook een hondenexpert. Van dit boek vol vrolijke, verrassende en vermakelijke hondenfeiten ga je gewoon kwispelen!

gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047712008 | nur: 223
Nick Crumpton

Auteur

Nick Crumpton

NICK CRUMPTON is zoöloog. Hij promoveerde aan de universiteit van Cambridge om vervolgens aan de slag te gaan als voorlichter bij het Londense natuurhistorisch museum en als journalist en onderzoeker voor de BBC. Inmiddels werkt hij voor de Royal Society en schrijft hij boeken voor volwassenen en kinderen. Bij Lemniscaat verschenen onder meer Waarom ruikt een hond aan een kont?, Waarom klimt een kat in de gordijnen?, Alles wat je weet over dinosaurussen is FOUT!, Alles wat je weet over kriebelbeestjes is FOUT! en Superdierenkrachten.

Meer over Nick Crumpton

Illustrator

Lily Snowden-Fine

LILY SNOWDEN-FINE werd in Londen, Engeland, geboren en verhuisde naar Canada, waar ze design studeerde.Ze woont nu in Toronto. Ze illustreert onder andere voor The New York Times, The Globe and Mail en The National Film Board of Canada.Waarom ruikt een hond aan een kont? is haar eerste kinderboek.WWW.LILYSNOWDENFINE.COM

Meer over Lily Snowden-Fine
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens