Wildzoekers - Op het strand

Maartje Kouwen

Word een Wildzoeker en ga op avontuur aan het strand

Na alle bospret is het nu tijd voor strand in het nieuwe deel in de Wildzoekers-reeks: Wildzoekers op het strand. Een Wildzoeker is een kind dat graag naar buiten gaat en waar het ook rondkijkt ontdekt, speelt, leert en zich verwondert. Al is dit boek lang niet alleen geschikt voor kinderen die van de natuur houden – met de ideeën in dit boek wordt naar het strand gaan voor iedereen leuk!

In Wildzoekers op het strand vind je meer dan honderdzestig activiteiten voor alle seizoenen van het jaar. Voel het zand tussen je tenen en hoor het ruisen van de zee in een schelp… Ontdek welke vogels er rondvliegen, leer welke dieren er over de zeebodem scharrelen en kom erachter welke schelp bij wie hoort. Maak een zandengel of organiseer een nachtpicknick… Of waai gewoon eens lekker uit.

En nu naar buiten!

Formaat: 20,6 x 17,4 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047714569 | nur: 223
Maartje Kouwen

Auteur

Maartje Kouwen

Maartje Kouwen is bioloog. Jarenlang werkte ze als journalist en eindredacteur bij biologenvakblad Bionieuws. Ze schrijft als wetenschapsjournalist voor diverse tijdschriften en maakt podcasts en boeken over wetenschap. Ook gaf ze (kinder)lezingen, workshops voor het basisonderwijs en maakte ze een onderwijsblad. Als programmamaker bij de Universiteit Utrecht bedenkt en organiseert ze programma's om kinderen in aanraking te brengen met wetenschap.

Meer over Maartje Kouwen
Suzanne Diederen

Illustrator

Suzanne Diederen

Suzanne Diederen studeerde aan de Maastricht University of Fine Arts and Design en specialiseerde zich in het illustreren van prenten- en jeugdboeken. Haar boeken zijn in verschillende landen verschenen. Wildzoekers – op het strand is haar eerste boek bij Lemniscaat.

Meer over Suzanne Diederen